Nieuws

De Komeet tot de nok gevuld

Maandagavond vond de eerste J cursus plaats voor onze zone Lier, Mechelen en Herentals. Vorig seizoen kon elke cursus rekenen op een aanwezigheid van een 100 tal personen, deze keer werd dat aantal ruimschoots overschreden. Liefst 115 aanwezigen tekenden present. 

Instructor Tom Dens had een goed gestoffeerde cursus bij die hij met veel passie kwam overbrengen. Onze zone verantwoordelijke Steven Bologne stond dan weer paraat om op alle vragen een zo goed mogelijk antwoord te bieden. Al moet je de komende dagen met vragen over de digitale SR kaart en eventuele hulp bij de installatie ervan best niet bij hem zijn :-).Ook onze gadgetsman Franky Omloop had zijn bezigheid om iedereen aan nieuw materiaal te helpen. 

De leuke avond werd rond de klok van 1u afgesloten, toen schoven de deuren van De Komeet in het slot.