Gadgets

Frits Steegmans

onze “Gadgetsman”

GSM: 0478 29 78 35
gadgets@ksoleo.be 

Soleo kan haar leden exclusieve voordelen aanbieden in de aanschaf van allerlei scheidsrechtersmateriaal. Zo heeft onze vriendenkring een unieke overeenkomst lopen met betrekking tot het hele PATRICK gamma. Bij Soleo krijgt u veel meer dan uw gebruikelijke 25% korting waar u automatisch recht op heeft als scheidsrechter.

Hebt u iets gezien in de Patrick catalogus? Aarzel niet om onze gadgetsman te contacteren!

 

+

Quadro II assistent vlaggen met geblokt design. Gemaakt van zeer licht materiaal en met een zacht handvat.De vlag zelf is 36CM X 36CM

Verkrijgbaar per set inclusief een lederen draagtas

 

Fox 40 “EPIK” De nieuwste fluit van Fox 40!

Dit Fox 40 Epik fluitje heeft een geïntegreerde zwarte overgegoten ‘Cushioned Mouth Grip’ (CMG) en ligt hierdoor prettig in de mond, dit vergemakkelijkt het fluiten. Het unieke geluid van de Fox 40 Epik is daardoor tot op 1,5 kilometer hoorbaar. Geïntegreerde rubberen gripribben langs het bovenvlak van het fluitje zorgen voor extra houvastheid. Ergonomisch ontworpen waardoor hij makkelijk in de hand ligt.

Leverbaar in de kleuren: zwart, geel en oranje

Sound Power: 115 dB

kbvbembleem

Embleem voor op je Referee uitrusting; KBVB of RBFA

 

Compact Referee Set
Opbergmapje passend in elke borstzak
Incl.:
– Mapje
– 1 Gele Kaart
– 1 Rode Kaart
– 1 notitiekaart B&D
(navulset ook beschikbaar)
notitie

Deze b&d notitiekaarten zijn gemaakt van iets dikker karton en passen perfect in de borstzak en de compact referee set van hierboven.

Op deze notitiekaarten kan makkelijk en snel alle wedstrijd informatie worden bijgehouden. De notitiekaarten zijn voorzien van de meest gebruikte invulvelden. De kaarten zijn dubbelzijdig en geschikt voor zowel de potlood als de pen.

Per 25 stuks.

Een muntstuk in je bovenzak raak je al snel kwijt. En geef toe het is altijd even zoeken voor de spelers wat nu kop en munt is.

Gedaan met alle zorgen, met deze geelzwart gekleurde toss verloopt alles gesmeerd. En je speelt hem ook niet zo snel meer kwijt omdat hij niet door je borstzak heen en weer schud.

Weersbestendige rode kaart B&D
afgeronde hoeken, 12 x 9 cm  
 Weersbestendige gele kaart B&D
afgeronde hoeken, 12 x 9 cm