Lidmaatschap

Lid worden van een scheidsrechtersvriendenkring is geen verplichting. Toch biedt het een absolute meerwaarde voor uw ontwikkeling als scheidsrechter om u hierbij aan te sluiten. Via de vriendenkring blijft u op de hoogte van de laatste reglementswijzigingen, maar u kan hier ook terecht voor al uw vragen bij enerzijds het bestuur of bij alle andere collega’s om ervaringen uit te wisselen. De ideale uitlaatklep als u ergens ten velde iets hebt meegemaakt.

Soleo is een vriendenkring die het sociale aspect hoog in het vaandel draagt. We brengen leden samen uit Lier maar ook ver daarbuiten. Met leden uit alle hoeken van de provincie Antwerpen is Soleo alvast uitgegroeid tot een ruime vriendenkring. We staan dan vaak alleen op het veld, daarbuiten is onze vriendenkring één hecht blok. Zo bouwt u als scheidsrechter niet alleen aan uw persoonlijke carrière, uw sociaal netwerk zal gevoelig toenemen.

Naast maandelijkse ledenvergaderingen organiseert Soleo ook regelmatig leuke activiteiten om de vriendschapsbanden strak aan te halen. Maar we voetballen ook regelmatig tegen collega’s van andere vriendenkringen, zo kunnen zij die nog wat actief wensen te blijven als voetballer zich helemaal inleven. In een sportieve sfeer uiteraard.

Het lidmaatschap is geldig gedurende één seizoen. Beginnende scheidsrechters zijn voor het seizoen waarin ze hun examen afgelegd hebben kosteloos lid als kennismaking. Alle actieve en niet actieve scheidsrechters kunnen lid worden door middel van 25 euro over te maken op onze rekening. Een bijdrage die aangewend wordt om de onkosten te kunnen betalen zoals een verzekering, huur van lokalen en uiteraard de vele activiteiten die we organiseren te kunnen bekostigen. Vergeet ook niet om regelmatig uw partner mee te brengen, achter elke scheidsrechter staat vaak iemand klaar die we maar al te graag willen betrekken in onze vereniging.

Het lidgeld levert ook veel directe voordelen op:

  • Soleo zorgt voor uw jaarlijkse scheidsrechtersdocumenten zoals uw scheidsrechterskaart. Indien geen lid dient u hiervoor zelf naar het bondsgebouw te gaan tijdens de kantooruren.
  • Elke woensdag kan er getraind worden op de atletiekpiste van Sporting Duffel.
  • Je mag meespelen met onze voetbalploeg
  • Toegang tot onze ledenvergaderingen waar we trachten op regelmatige basis een gastspreker uit te nodigen. Vaak een scheidsrechter uit de Jupiler Pro League!
  • Tal van leuke activiteiten doorheen het seizoen waar soms een kleine bijdrage zal worden gevraagd maar waar de kas van de vriendenkring vaak in tussen komt.
  • Exclusieve voordelen en hoge kortingen in de aanschaf van scheidsrechtersmateriaal
  • De kans om ook internationaal eens te kunnen fluiten dmv deelname aan internationale jeugdtornooien via onze partner REFEX

en veel, veel meer …

Lidgeld: 25 euro
Te storten via: BE65 4138 1602 6196

Alle info via secretariaat@ksoleo.be 

Wist je dat je een deel of zelfs een volledige terugbetaling van het lidgeld kan bekomen via je ziekenfonds? 

Een deel van het lidgeld kan terugbetaald worden door het ziekenfonds. Kies hieronder het formulier van je ziekenfonds.

Je hoeft zelf enkel je persoonlijke gegevens in te vullen en desgevallend te voorzien van een klevertje, bedrag en betalingsdatum van het lidgeld zal aangevuld worden door onze vriendenkring. Je kan maximum één keer per jaar een tegemoetkoming voor aansluiting bij een sportclub aanvragen bij het ziekenfonds.

De enige manier om je document te laten invullen is door het uit te printen, neem het mee naar een ledenvergadering waar Steven het formulier voor jou ter plaatse aanvult en voorziet  van een stempel. Betalingsdatum is de datum die door onze kring geregistreerd werd. Ziekenfondsen houden steekproeven en het is die datum die bij ons geregistreerd is die van tel is. 

Christelijke Mutualiteit (CM) FORMULIER maximaal 15 euro per kalenderjaar
Liberale Mutualiteit (LM) FORMULIER maximaal 25 euro per kalenderjaar
Partena FORMULIER maximaal 25 euro per kalenderjaar
Onafhankelijk Ziekenfonds (OZ) FORMULIER maximaal 25 euro per kalenderjaar
Socialistische Mutualiteit (De Voorzorg) FORMULIER maximaal 10 euro per kalenderjaar
Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen FORMULIER maximaal 30 euro per kalenderjaar
Vlaams en Neutraal Ziekenfonds FORMULIER maximaal 30 euro per kalenderjaar

*Bedragen zijn richtbedragen en kunnen afwijken