Nieuwjaarsspeech van onze voorzitter

Beste Soleovrienden,

Zonder het goed en wel te beseffen en velen onder u reeds geruime tijd niet te hebben kunnen (of liever mogen) zien, is het einde van het jaar reeds daar. Klassiek een periode zonder voetbal. Een periode waarbij het gezin en familie en vrienden even centraal staan en er wordt teruggekeken naar het afgelopen jaar. Maar dit jaar is anders. Een bijzonder jaar ging ten einde. Terugkijken doen we misschien liever niet. Vieren met familie en vrienden zit er niet in, we moeten binnen onze eigen (gezins)bubbel blijven. Het zal ons ongetwijfeld allemaal voor de rest van ons leven bijblijven.

Omdat een nieuwjaarsreceptie dit jaar zal ontbreken, wil ik me bij het begin van dit jaar toch even richten tot u, beste Soleolid. In deze barre tijden wil ik samen met u vooruitkijken. Vooruitkijken naar beter en leuker. Vooreerst hoop ik samen met u dat we snel terug kunnen samenkomen met familie en vrienden en elkaar opnieuw een warme knuffel mogen geven. Tenslotte is gebleken dat familie en vrienden toch het allerbelangrijkste zijn. Vooruitkijken wil ik ook naar een beter en leuker 2021 voor onze vereniging. Maandelijks terug samenkomen in de Komeet in Lier voor onze ledenvergadering, ons jaarlijks banket vieren, gezellig samen een uitstap maken… Ik hoop van ganser harte dat dit binnenkort opnieuw mogelijk wordt en Kon. Soleo opnieuw bruist als nooit tevoren. Tenslotte wil ik ook vooruitkijken naar wat ons allemaal bindt: het voetbal zelf. Opnieuw wedstrijden mogen leiden, wat kijken we er met z’n allen reikhalzend naar uit. Hopelijk kunnen we binnenkort weer onze favoriete hobby uitoefenen, ons fysiek en mentaal uitleven en na de match genieten van een frisse pint (of cola).

Kortom, sla de bladzijde 2020 om en kijk vooruit, kijk vooruit naar beter en leuker. Samen met uw gezin, familie, vrienden én Kon. Soleo. Wij hopen als vereniging u zo snel als mogelijk terug te mogen ontvangen op één van onze activiteiten om bij te praten. Om opnieuw sociaal contact te hebben met elkaar. Om gewoon opnieuw samen Kon. Soleo te zijn. Beste vrienden, hou nog even vol, maar kijk tegelijk ook vooruit. 2021 moet en zal beter zijn, daar wil ik samen met u (vanop afstand) op klinken. Ik wens u van ganser harte een gelukkig maar bovenal gezond 2021!

Jordy Van Reeth
Voorzitter Kon. Soleo