Trainingsbundel met heel wat inspiratie

Covid-19 heeft ons voetbal stevig in zijn greep. Voetbal Vlaanderen lanceerde met “Sjotinuwkot” een nieuwigheid die alle actoren uit het voetbal op een originele manier kan bezig houden. Ook wij als scheidsrechters ontbreken niet en het Bureau Arbitrage lanceerde een bundel met interessante oefeningen.

In groep trainen zit er nog niet meteen in, wie niet zo geaspireerd is om individueel te trainen zal in deze bundel zeker voldoende oefenstof terugvinden.  

Wie gaat trainen sporen we aan om zowel Soleo als Voetbal Vlaanderen te taggen op Sociale Media. Wie weet pikken wij of VV jou wel op.  Soleo kan je taggen met #SoleoScheids, Voetbal Vlaanderen met #daarisem.

Succes, train safe en stay fit!! Zorg nog goed voor jezelf en je omgeving. Mocht je met vragen zitten of nood hebben aan een babbel, je kan ons via de diverse kanalen gerust contacteren.

=> TRAININGSBUNDEL <=