Ledenvergadering april en banket gaan niet door

Gelet op de verdere evolutie omtrent het Corona-virus, heeft het bestuur van Kon. Soleo alvast de beslissing genomen om onderstaande evenementen te annuleren;

– de 7e Ledenvergadering op vrijdag 17 april 2020
– het Soleo banket van vrijdag 24 april 2020

De huidige crisis heeft een zware impact op de ganse voetbalwereld en ook onze Kon. Soleo ontsnapt hier niet aan. Met spijt in het hart maar wel met een hele dosis gezond verstand, heeft het bestuur besloten om het banket niet te laten doorgaan.

Het bestuur van Kon. Soleo bekijkt in de komende dagen en weken hoe het verder moet met het banket en de andere evenementen die in de nabije toekomst op de kalender staan. Van zodra hier meer duidelijkheid rond is volgt snel een communicatie.

Hou u en jullie familie in tussentijd veilig en gezond!