1e Gewestelijke cursus zit erop (VIDEOBEELDEN ONLINE)

Maandagavond 9 september vond de eerste van de drie verplichte gewestelijke cursussen plaats in ons gewest. Er daagden 53 scheidsrechters op die het Interlandvoetbal van de Rode Duivels opzij hebben geschoven. Na afloop van de cursus werd de wedstrijd uitgezonden op groot scherm, zodat niemand iets hoefde te missen van de prestatie van de Duivels in Schotland.. 

De cursus zelf werd gegeven door onze verantwoordelijke opleider Raymond Coppin. De bewegende beelden waren niet altijd even zuiver, daarom plaatsen we graag de link naar de hele presentatie online om nog eens van naderbij te bestuderen. Deze is terug te vinden via de website van Voetbal Vlaanderen. KLIK HIER VOOR DE PRESENTATIE, dewelke onderaan het bericht terug te vinden is. 

Volgende afspraak; 27 september 2019 in De Komeet voor onze 2e ledenvergadering van het seizoen.