Scheidsrechtersdocumenten beschikbaar!

De actieve leden die met hun lidgeld voor het seizoen 2018-2019 in orde waren, kunnen hun scheidsrechtersdocumenten afhalen bij Soleo. Ons secretariaat haalde al deze documenten op bij Voetbal Vlaanderen, en sorteerde ze vervolgens in een gepersonaliseerde omslag waarin alles netjes opgeborgen zit en waarop u nog enkele belangrijke gegevens kan terugvinden. 

Deze enveloppe bevat: 
1 boekje: Regels van het voetbalspel 2019-2020
1 boekje: Aanvullingen bij “Regels van het voetbalspel 2019-2020”
1 brief met betrekking tot het Sociaal Fonds
1 Embleem Referee Voetbal Vlaanderen
1 wit notitieboekje
uw persoonlijke scheidsrechterskaart 2019-2020

U kan de documenten afhalen op de Referee Day, contacteer Steven ter plaatse. Of natuurlijk op onze 1e gewestelijke cursus van maandag 9 september in De Komeet. 

OPGELET! Sommige scheidsrechters, die vorig seizoen om diverse redenen weinig wedstrijden hebben gefloten, ontvangen nog geen scheidsrechterskaart tot ze geantwoord hebben op de communicatie van het Bureau Arbitrage. Al deze refs hebben wij ook nog eens per mail aangeschreven ook. Bij het uitblijven van enig antwoorden worden ze in de zitting van het BAA voorgesteld tot afzien van diensten.

Voor wat betreft de bestendige uitnodigingskaarten kan diegene die ze niet automatisch heeft toegekregen contact opnemen op het nr. 02/477.12.48 of support@footbel.com