Kon. Soleo heeft er een FIFA assistent bij!

Foto: Belgianfootball

Onze vriendenkring vernam net het heuglijke nieuws dat Ruben Wyns dankzij zijn prima prestaties binnenkort een FIFA badge mag opspelden. Ruben treed daarmee in de voetsporen van Dirk Gilon, die eind 2016 na 8 jaar en 40 internationale optrendens afscheid nam van het Internationale toneel. Dirk was dus Soleo’s laatst actieve mannelijke International. Daar komt nu dus opnieuw verandering in met de promotie van Ruben. Bij de dames hebben we natuurlijk al sinds 2013 Hannelore Onsea rondlopen.

Ruben promoveerde in 2016 naar de Jupiler Pro League en heeft er al enkele CORE stages opzitten georganiseerd door de UEFA/FIFA.

Een FIFA badge is een Internationaal teken van erkenning en waardering en één van de hoogst haalbare erkenningen in de arbitrage. Kon. Soleo is enorm trots. We wensen Ruben enorm veel succes, mooie wedstrijden, mooie uitstappen en leerrijke ervaringen toe.