Nieuw seizoen, nieuw materiaal nodig?

Soleo kan haar leden exclusieve voordelen aanbieden in de aanschaf van allerlei scheidsrechtersmateriaal. De B&D notitiekaarten alsook de opbergtas voor tenues waren uitverkocht maar zijn intussen weer op voorraad. Naast allerhande klein materiaal kan u bij Soleo ook alles verkrijgen uit het hele gamma van PATRICK.  

Zo heeft onze vriendenkring een unieke overeenkomst lopen met betrekking tot de hele catalogus van PATRICK. Bij Soleo krijgt u veel meer dan uw gebruikelijke 25% korting waar u automatisch recht op heeft als scheidsrechter.

Ter illustratie: een SR-outfit met korte mouwen inclusief kousen heeft een catalogusprijs van 57,95 euro + 7,95 euro = 65,90 euro. Bij Soleo krijgt u dit alles aan de prijs van 40 euro! Enkel bij het bestellen via SOLEO !!! 

Hebt u iets gezien in de Patrick catalogus? Aarzel niet om onze gadgetsverantwoordelijke te contacteren! Eerstvolgende verkoopmoment voor onderstaand klein materiaal: onze ledenvergadering op vrijdag 23 augustus!

ONZE GADGETS VERANTWOORDELIJKE: FRITS STEEGMANS
E-mail: fritssteegmans68@hotmail.com

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en krijg een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. Schrijf u in voor deze nieuwsmeldingen door volgend formulier in te vullen: