Welke nieuwe reglementen zijn er dit seizoen?

Nieuw embleem nodig? Deze zijn te koop op onze ledenvergaderingen net als heel wat ander SR-materiaal zoals fluitjes, kaarten en vlaggen. 

Op 1 juli 2019 is het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan. De eerste oefenwedstrijden zijn reeds achter de rug. Een nieuw seizoen staat ook garant voor heel wat wijzigingen aan het reglementen.

Ook de blokkenvergoeding is omhoog gegaan, vanaf heden bedraagt deze 3 euro per blok met een minimum van 6 euro. Van de verhoging van de scheidsrechtersvergoeding, een voorstel van het ACFF, is voorlopig nog geen sprake. De scheidsrechtersvergoedingen maken deel uit van een ruling met de Federale Overheidsdienst Financiën, naast de vergoedingen zitten er nog heel wat andere zaken in dit akkoord waardoor alles moet heronderhandeld worden. Men bekijkt dit zeker verder naar de toekomst. 

Voor het theoretisch examen gelden de nieuwe reglementen zoals we ze hieronder hebben geplaatst nog NIET. De examenvragen komen uit de witte boekjes die u vorig seizoen ontving of ook terug te vinden zijn onder NUTTIGE DOCUMENTEN

In onderstaand document kan u de nieuwe reglementen terugvinden. Men vraagt om deze reeds toe te passen in de oefen- en bekerwedstrijden. De uitleg hieromtrent zal worden gegeven op de Referee Day of op de eerste gewestelijke cursus voor onze voormiddagscheidsrechters. Soleo organiseert die eerste gewestelijke cursus alvast op maandag 9 september 2019 in De Komeet om 19u30. Op deze avond reiken we indien in ons bezit ook de nieuwe documenten uit met inbegrip van de nieuwe scheidsrechterskaarten. 

10_Reglementswijzigingen 2019 - 2020

(Dit document bevat 3 pagina’s, u kan via de pijltjes doorscrollen naar de volgende pagina, of via de pagina nuttige documenten de pdf versie bekijken)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en krijg een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. Schrijf u in voor deze nieuwsmeldingen door volgend formulier in te vullen: