Kom jij ons bestuur vervoegen?

De Koninklijke Scheidsrechtersovereenkomst Lier en Omgeving is al meer dan 80 jaar lang een begrip in het arbitragewereldje. Het is de doelstelling van onze vereniging om  de vriendschapsbanden tussen de leden en hun partners te bevorderen, de leden te informeren omtrent nieuwe en gewijzigde regels van het voetbalspel, rekruteren van nieuwe collega’s, ervaringen uit te wisselen evenals het inrichten van bijeenkomsten, vergaderingen en tal van activiteiten van ontspannende aard.

De Raad van Bestuur van Kon. Soleo VZW zoekt enthousiaste collega’s om de bestuursploeg te komen versterken. Als bestuurslid zal onder meer van u verwacht worden dat u Soleo de komende jaren mee leidt in zijn verdere ontwikkeling.

Als bestuurslid maakt u in alle collegialiteit met alle andere leden van de Raad van Bestuur de brug van strategie naar operatie, zet u de beleidslijnen mee uit en maakt u mee heldere keuzes en draagt deze uit.

Als bestuurslid schrikt u niet terug om uw schouders te zetten onder eender welk project of activiteit. U bent bereid de handen uit de mouwen te steken in de voorbereiding naar en tijdens de diverse activiteiten.

Enkel effectieve leden kunnen zich kandidaat stellen voor de Raad van Bestuur. Elk effectief lid van de vereniging dat minstens één jaar benoemd is, in regel is met overeenkomstig artikel 5 §2 zijn verschuldigde bijdrage en tevens minimum achttien jaar is, kan zijn kandidatuur voor de Raad van Bestuur stellen. 

Uiterlijk 14 kalenderdagen voor de Algemene Vergadering van 24 mei 2019 dient uw kandidatuur te worden overgemaakt aan onze vereniging. Dit kan via secretariaat@ksoleo.be. Hebt u hier nog enkele vragen over of twijfelt u nog, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze voorzitter Jordy Van Reeth die u met veel plezier zal verder helpen.