Belangrijk bericht in jullie mailbox

Onze Soleo leden hebben op zondag 17 juni 2018 een belangrijk mailtje in hun mailbox gekregen. We vragen al onze leden om deze mail eens aandachtig door te nemen. Hebt u de mail over het hoofd gezien, zoek hem dan even terug op, of kijk zeker je spam box na en voeg Soleo in dat geval toe aan veilige afzender.

Krijg je onze nieuwsflashes niet toe? Dan hebben we mogelijks niet meer jouw recente contactgegevens in ons bezit. Je kan deze via onderstaande link opnieuw ingeven, en dan vergelijken we je oude gegevens met de nieuwe. Ook diegene die de mailtjes wel ontvangen mogen dit invullen, foutieve geboortedata, adres of gsm nummer is dan zo aangepast.

Je gegevens vernieuwen kan via deze pagina >>

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en krijg een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. Schrijf u in voor deze nieuwsmeldingen door volgend formulier in te vullen: