Belangrijk promotienieuws binnen Soleo !

Het bestuur van Kon. Soleo is enorm fier om te kunnen melden dat één van onze leden promotie heeft afgedwongen naar het betaald voetbal. Lennert Becquet zal vanaf volgend seizoen aantreden in 1B, ofterwijl de Proximus League. Lennert komt met deze promotie alsmaar dichter bij zijn broer Pieter, die nog een reeksje hoger actief is in de Jupiler Pro League.

Soleo vaardigt in de hoogste reeksen van ons land nog heel wat andere leden af. Dirk Gilon, Pieter Becquet en Ruben Wyns zijn al actief in de Jupiler Pro League.

Lennert maakt deel uit van de Development Group van Voetbal Vlaanderen, waarin ook onze Jérémy Schlenker is opgenomen. In het weekend van 19 en 20 mei waren zij nog aanwezig op de tweede Referee College stage in Hotel Pavillon du Zoute in Knokke-Heist. Daar kregen ze naast heel wat praktische trainingen ook tal van technische sessies te verwerken om hun skills verder te verbeteren.

Maar niet alleen in de hoogste regionen viel er promotienieuws te rapen, ook in onze provincie hebben enkele leden een promotie afgedwongen. Het Bureau Arbitrage Antwerpen voerde volgende promoties uit op haar laatste bijeenkomst:

CATEGORIEWIJZIGINGEN
Ten gevolge nazichten op het terrein:

3P/AR wordt 2P/AR
Peeters Bastiaan
3P/ARstag wordt 3P/AR
Stupar Alexander
J4 wordt J3
Vlaminckx Nigel

Soleo wenst Lennert, Bastiaan, Alexander en Nigel alvast een dikke proficiat! Keep up the good work and make us proud! 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en krijg een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. Schrijf u in voor deze nieuwsmeldingen door volgend formulier in te vullen: