Tijdsschema fysieke en theoretische testen Tongerlo

Het tijdsschema van de fysieke testen is vrijgegeven door het Bureau Arbitrage Antwerpen! Op zaterdag 25 augustus worden de scheidsrechters en assistenten van onze provincie uit het namiddagkader verwacht voor het jaarlijkse drieluik (instructies nieuw seizoen, fysieke testen en theoretisch examen).

De normen van de fysieke proeven zijn dezelfde gebleven als vorig seizoen, de theoretische leerstof omvat de Regels van het Voetbalspel, de Aanvullingen hierbij alsook de handleiding voor assistent-scheidsrechters (uitgave 2017-2018 voor alle drie).

Op maandag 3 september organiseert Soleo de eerste van zijn drie gewestelijke cursussen. Deze eerste cursus is jaarlijks dé belangrijkste omdat het de nieuwe spelregels omvat. Noteer deze nu al in uw agenda, aanvang te 20u00 in De Komeet. Het voormiddagkader dient deze cursus verplicht bij te wonen, het namiddagkader is hier vrij in maar krijgt zeker een warme oproep om aanwezig te zijn. Doorgaans zijn de SR-documenten met uw nieuwe kaart van het nieuwe seizoen dan verkrijgbaar.

Lees hier nog eens alles rustig op een rijtje >>

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en krijg een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. Schrijf u in voor deze nieuwsmeldingen door volgend formulier in te vullen: