Groot scherm: België – Tunesië + BBQ

23 juni 2018 @ KFC Bevel | 14:00
Seizoensafsluiter GROOT SCHERM
aansluitend BBQ

Op zaterdag 23 juni sluit onze vriendenkring het seizoen 2017-2018 in Bevel af met de vertoning van de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Tunesië op groot scherm. Na de wedstrijd zal er een BBQ worden voorzien.

Kostprijs: 20 euro per persoon, in de prijs zijn ook nog twee consumpties inbegrepen.

Een tricolore dresscode is warm aanbevolen en de best verkleden zullen naar traditie niet met lege handen naar huis gaan. 

Velen van jullie lieten al blijken interesse te hebben in dit evenement, de inschrijvingen laten voorlopig nog op zich wachten. Om organisatorisch alles degelijk te kunnen voorbereiden vragen we om toch zo snel mogelijk in te schrijven.

Doe het via dit formulier: 

Ik schrijf me in voor de seizoensafsluiter op 23 juni 2018 met aansluitend BBQ
Aantal personen aan 20 euro p/p:

De door u ingevoerde gegevens worden enkel gebruikt om uw inschrijving te registreren en op te volgen. U kan deze gegevens steeds aanpassen na contactopname via ons secretariaat. Na afloop van het evenement worden deze gegevens niet meer hergebruikt.