Enkele nieuwigheden in ons gadgetsaanbod

Onze voorraad Soleo gadgets zijn weer aangevuld met enkele nieuwigheden. Het nieuwe neon-gele Patrick shirt is nog niet verkrijgbaar, verwacht wordt dat deze pas rond de zomer op de markt zal komen. Nog even geduld dus. Kledij uit de hele Patrick catalogus kan aan stevige korting worden aangeschaft via Soleo, meer informatie hieromtrent en hoe te bestellen vind je terug op de GADGETSPAGINA.

Vanaf de ledenvergadering van 9 maart zijn er enkele nieuwigheden te verkrijgen. Zo is de compact referee set opnieuw op voorraad, het etui bevat naast een handig mapje voor in elke borstzak ook een gele en rode kaart alsook een notitiekaart.

De assistent-vlaggen hebben een upgrade gekregen en worden vanaf nu met een lederen opbergtas aangeboden. En last-but-not-least is de nieuwste fluit van Fox 40 toegekomen. De Fox 40 “Epik” zoals deze heet. Momenteel verkrijgbaar in zwart, geel en oranje en voorzien van een Cushioned Mouth Grip (rubberen mondstuk).

Wees er dus snel bij op 9 maart, neem alvast een kijkje in het aanbod:  

+

Quadro II assistent vlaggen met geblokt design. Gemaakt van zeer licht materiaal en met een zacht handvat.De vlag zelf is 36CM X 36CM

Verkrijgbaar per set inclusief een lederen draagtas

 

Deze “Classic Eclipse” is de opvolger van de legendarische Fox 40 Classic.

Het vertrouwde geluid in een nieuw jasje. Fluitje zonder balletje opgebouwd uit twee materialen. Het volledig geïntegreerde rubberen mondstuk zorgt voor een ongeëvenaard comfortabel gevoel bij het gebruik.

Inclusief een fluitkoord die is voorzien van een magneetsluiting.

Sound Power: 115 dB

Verkrijgbaar is zwart, groen, oranje en wit
(tot uitputting voorraad, niet alle modellen zijn nog in stock)

 

 

Fox 40 “EPIK” De nieuwste fluit van Fox 40!

Dit Fox 40 Epik fluitje heeft een geïntegreerde zwarte overgegoten ‘Cushioned Mouth Grip’ (CMG) en ligt hierdoor prettig in de mond, dit vergemakkelijkt het fluiten. Het unieke geluid van de Fox 40 Epik is daardoor tot op 1,5 kilometer hoorbaar. Geïntegreerde rubberen gripribben langs het bovenvlak van het fluitje zorgen voor extra houvastheid. Ergonomisch ontworpen waardoor hij makkelijk in de hand ligt.

Leverbaar in de kleuren: zwart, geel en oranje

Sound Power: 115 dB

kbvbembleem Embleem voor op je Referee uitrusting
Compact Referee Set
Opbergmapje passend in elke borstzak
Incl.:
– Mapje
– 1 Gele Kaart
– 1 Rode Kaart
– 1 notitiekaart B&D
(navulset ook beschikbaar)
notitie

Deze b&d notitiekaarten zijn gemaakt van iets dikker karton en passen perfect in de borstzak en de compact referee set van hierboven.

Op deze notitiekaarten kan makkelijk en snel alle wedstrijd informatie worden bijgehouden. De notitiekaarten zijn voorzien van de meest gebruikte invulvelden. De kaarten zijn dubbelzijdig en geschikt voor zowel de potlood als de pen.

Per 25 stuks.

Een muntstuk in je bovenzak raak je al snel kwijt. En geef toe het is altijd even zoeken voor de spelers wat nu kop en munt is.

Gedaan met alle zorgen, met deze geelzwart gekleurde toss verloopt alles gesmeerd. En je speelt hem ook niet zo snel meer kwijt omdat hij niet door je borstzak heen en weer schud.

Weersbestendige rode kaart B&D
afgeronde hoeken, 12 x 9 cm  
 Weersbestendige gele kaart B&D
afgeronde hoeken, 12 x 9 cm
   Notitiekaarten Soleo
Verkrijgbaar per pakket

Kostprijs: 1,00 €