Trainingskamp Referees United

Referees United en het Bureau Arbitrage Antwerpen bieden, in samenwerking met de Limburgse Scheidsrechters, een trainingskamp aan komende zomer. En dit aan alle actieve scheidsrechters en assistent scheidsrechters met bijzondere aandacht voor deze scheidsrechters die nog de ambitie hebben om te groeien in hun hobby.

De plaatsen zijn beperkt! Antwerpen heeft 30 plaatsen ter beschikking gekregen. 

Datum van betaling = datum inschrijving! Eerst is eerst, vol is vol!

De prijs van dit alles, bedraagt 125 euro (2 overnachtingen, 3 dagen cursussen en trainingen + 3 maaltijden per dag)!

Kon. Soleo voorziet een tussenkomst van 15 euro per lid van Soleo die deelneemt en hiervoor de nodige bewijsstukken van deelname kan aanleveren. Wie meer info wenst, mailt het beste naar secretariaat@ksoleo.be en wij sturen alles door.