Boeiende en massaal bijgewoonde ledenvergadering afgelopen vrijdag

Afgelopen vrijdag werd de 7de ledenvergadering van het seizoen gehouden in De Komeet. Na het traditionele gedeelte werd het woord gegeven aan de voorzitter van het Bureau Arbitrage Antwerpen. Deze had heel wat beelden meegebracht om de theorie te staven. Na afloop hiervan werd een leuke quiz gehouden op basis van enkele beelden. Na heel wat verbeterwerk van de jury werd Ruben Wyns aangeduid als winnaar. Hij kreeg een flesje bubbels cadeau van Jan Govaerts. 

De vergadering werd wederom talrijk bijgewoond. Met 44 aanwezige leden verbreken we net het record van 46 in november niet. Desalniettemin een zeer mooie opkomst wat ons ten zeerste pleziert. De aanwezigen werden nog getrakteerd op een snack zodat er aan de toog nog gezellig tot na middernacht nagekeuveld werd.

Afspraak volgende maand, dan komt Wesley Alen naar onze 8ste ledenvergadering. Een gastspreker uit de Jupiler Pro League en tevens de jongste scheidsrechter uit onze hoogste voetbalklasse. Nu al iets om naar uit te kijken, vrijdag 13 april met aanvang 20u00.