Scheidsrechters Beker Groot Nijlen, bedankt!

De Beker van Groot Nijlen is een jaarlijkse afspraak in de kalender van enkele clubs uit onze regio. De editie van dit jaar vond plaats op de terreinen van KFC Nijlen op 21 en 23 juli. Voor Soleo is dit ondertussen ook een vaste afspraak geworden en meteen een unieke kans om ons dieper te profileren bij de clubs uit onze regio.

Met het aanleveren van scheidsrechters en assistent-scheidsrechters hebben we alvast ons steentje bijgedragen aan het voetbal in onze regio. 

Het bestuur van Soleo wenst Jean-Pierre Van Nylen, Marcel Horemans, Aviel Rappé, Geert Meuldermans, Arno Steegmans en Dylan Paenen uitdrukkelijk te bedanken voor hun belangeloze inzet om de kring mee te vertegenwoordigen op het terrein. Het doet deugd dat Soleo kan rekenen op helpende handen om een steentje bij te dragen.

Bedankt!