Enkele korte berichten op een rij

Enkele korte berichten op een rijtje. 

  • Op zaterdag 26 augustus 2017 gaan de fysieke testen door in Tongerlo. Iedereen heeft hiertoe enige tijd geleden een bericht ontvangen op zijn e-kickoff. De deadline om uw aan of afwezigheid op te geven komt dichterbij. Vergeet niet om te bevestigen via psc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be
     _
  • Dit weekend gaan de wedstrijden voor de Beker van Antwerpen van start. Neem alvast eens een kijkje in het bekerreglement van dit seizoen om goed voorbereid van start te gaan. KLIK HIER >>

  • De firma die onze website host, voerde achter de schermen heel wat wijzigingen door. Hierdoor dienen heel wat instellingen terug aangepast te worden, of moeten we voor een aantal diensten zoals de nieuwsflash een alternatief uitwerken. Bij het herstellen van enkele instellingen is een foutje geslopen en hierdoor kwamen enkele mailtjes terecht bij de verkeerde afzender. Intussen is dit rechtgezet. Alvast onze verontschuldigingen voor het ongemak. In tussentijd vragen we voorlopig om onze website regelmatig te bezoeken, we hopen weldra opnieuw onze nieuwsflashes te kunnen uitsturen per mail.
    _
  • Jakub Stefanski & Laurens Thomas verblijven momenteel in Noorwegen voor de Norway Cup. We wensen hen alvast veel succes! Het tornooi zal plaatsvinden van 30/07 tot 05/08. Op onderstaande foto zijn ze in het gezelschap van Eddy Van Yren (NL).