Nieuws

Ledenvergadering lokt 50 leden naar De Komeet

Maandagavond 09/10/2023 vond de 2de ledenvergadering van Kon. SOLEO vzw plaats.

Niet minder dan 50 Soleo leden vonden de weg naar de Komeet in Lier.

Nadat Alexander Stupar de vergadering geopend had, gaf kersvers voorzitter Dirk Gilon tekst en uitleg bij de ontwikkelingen van de jongste weken en maanden.

Aansluitend werd door Ben De Haen een “ontwerp van actieplan voorgesteld”. Dit “ontwerp van actieplan” werd ter stemming voorgelegd aan de vergadering en met 86% JA-stemmen goedgekeurd.

Aanvullend aan de stemming over het “actieplan” werd ook een vertrouwenspeiling georganiseerd. Het resultaat van deze peiling was uiterst positief. Het bestuur (Rita, Alexander, Ben, Leo en Dirk) dankt alle leden voor het vertrouwen.

Na de pauze werden alle geplande (alsook uitgestelde en afgevoerde) Soleo activiteiten voor de komende maanden aangehaald (zie kalender).

Gewapend met leuke clips bracht onze zone verantwoordelijke Steven Bologne instructies & nieuws van Voetbal Vlaanderen en afsluitend werd de 1ste ronde van de reglementenkwis “Max Scheffer” gehouden. Na de rondvraag werd eindelijk onthuld waar “COMING SOON” voor staat ….

“COMING SOON” … Een lekkere tripel bier voor de refs van Lier! Geweldig initiatief en daarenboven ook heel lekker (zie advertentie op website).

We zien jullie graag even massaal als vanavond terug op vrijdag 24 november voor onze derde ledenvergadering van het seizoen. Tussendoor is er nog de tweede gewestelijke cursus, daarvoor openen we in samenwerking met de vriendenkringen van Mechelen en Herentals graag De Komeet op maandag 20 november. 

Tot dan!