Nieuws

Jeugdrefs kunnen weer gaan vlaggen

Tot vorig seizoen konden jeugdscheidsrechters al eens op regelmatige basis gaan vlaggen in de namiddag. Vorig seizoen was dat plots niet meer mogelijk. Voor dit seizoen is die mogelijkheid opnieuw voorzien. Volgend bericht werd op ieders Refassist geplaatst. 

N.a.v. de vraag van sommige jeugdrefs om ook aangeduid te worden als assistent-scheidsrechter verzoeken wij u in dat geval ook te kennen te geven of u naast de aanduidingen als jeugdscheidsrechter, op vaste basis wenst aangeduid te worden (dus wekelijks) als assistent-scheidsrechter (in dat geval voor 3P en nationale jeugdwedstrijden) of enkel sporadisch (ook voor 3P en nationale jeugdwedstrijden).

Indien u op vaste basis wenst aangeduid te worden, krijgt u bijkomend de categorie 3P/AR en moet u ook slagen in uw fysieke testen en theoretisch examen. U zal hiervoor dan nog een uitnodiging ontvangen.

Indien u slechts sporadisch wenst aangeduid te worden als assistent-scheidsrechter, moet u geen fysieke testen en theoretisch examen afleggen maar zal u dus slechts sporadisch en niet op vaste basis worden aangeduid als assistent-scheidsrechter.

Let wel: iedere jeugdref die als AR wil aangeduid worden moet de cursus AR gevolgd hebben in het verleden! U kan uw keuze kenbaar maken via het secretariaat.