Programma Pinkstertornooi

Vorig jaar hebben we het tweejaarlijks Pinkstertornooi noodgedwongen moeten annuleren. Maar na drie jaar is het weer eindelijk zo ver. Op de prachtige accomodatie van KFC Nijlen strijden komende zondag 11 vriendenkringen om de felbegeerde wisselbeker. Na drie jaar  winst op rij mocht KSV Noordergouw de vorige wisselbeker definitief houden. Gaan zij voor een vier op een rij?

Met  Antwerpen (2 ploegen), Amsterdam, Boom, Brugge, Hastrui, Herentals, Lier, Mechelen, Noordergouw en Westerlo zakken er weer heel wat interessante kringen af naar ons tornooi. Voor het eerst in jaren krijgen we opnieuw een Internationale ploeg over de vloer met een vriendenkring uit Amsterdam.

Op het middaguur maken we plaats voor 2 wedstrijden van het G-voetbal. Want bij Soleo staat niemand buitenspel en ook zij verdienen de nodige aandacht en een grote dsis voetbalplezier.

Na het tornooi komt er nog een frituurwagen om de hongere magen te vullen en een fond te leggen voor DJ Erwin die de avond mee zal opvullen.

Doorheen de dag kan iedereen terecht in de kantine voor een natje en een droogje. Ons keukenteam zorgt ook dit jaar weer voor lekkere verse broodjes. Er is nog een leuke tombola voorzien en wie dat wenst kan nog wat scheidsrechtersmateriaal op de kop tikken voor volgend seizoen. Heb je nog een fluitje, een stel nieuwe kaarten, een embleem, een vlaggenset of tossen nodig? Die mogelijkheid is er. Ontdek ons aanbod HIER.

Dranken kunnen afgerekend worden met jetons die aan de automaat kunnen afgenomen worden. (Opgelet, enkel briefgeld!). Eten kan cash of met payconic worden betaald.

Het speelschema is online beschikbaar via www.tournify.nl/live/ksoleosinksen2022 of via de Tournify App (zoeken op Soleo). Zo kan je tijdens de dag alles digitaal volgen.

Palmares:

2022 ? ? ?
2019 KSV Noordergouw
2017 KSV Noordergouw
2015 KSV Noordergouw
2013 KSOVA
2011 KKSV Herentals O.
2009 Woking Referees
2007 Arb. Charleroi
2005 RGAME Mons
2003 KSV Noordergouw
2001 KVS Menen O.
1999 Bree
1997 K.G.A.B.
1995 KNKSV Turnhout
1993 KNKSV Turnhout
1991 KNKSV Turnhout
1989 Woking Referees
1987 KSOVA
1985 Mol
1983 Beringen
1977 KKSV Herentals O.
1975 Furth Beieren