Nog wat last minute info over het banket

Nog 2 dagen en enkele uren … en dan openen de deuren van Feestzaal Familia in Nijlen voor ons banket. Met 125 gasten kunnen we nu al spreken van een ongelooflijk succes. Soleo leeft, zoveel is zeker.

We geven nog enkele belangrijke zaken mee:

We verwelkomen iedereen om 18u30 voor het aperitief. Gelet op de talrijke vieringen mag u een goed gevulde avond en nacht verwachten. Onze DJ zal na het culinaire deel ervoor zorgen dat de eerste calorieën weer snel verband zullen worden.

Soleo gadget cadeau

Om jou te bedanken voor je komst, hebben we voor iedereen een klein cadeautje voorzien. Surprise surprise! Het nieuwste Soleo gadget zal voor u klaar liggen aan tafel. Zomaar!

Photobooth

We zullen trachten om op deze schitterende avond zeker de nodige kiekjes te nemen. Voor de gelegenheid hebben we in samenwerking met Otomatiq een heuse photobooth voorzien. Zo kan iedereen met een leuke gepersonaliseerde fotoherinnering naar huis. Zoek de booth dus zeker op, alleen of in gezelschap, en lach naar het vogeltje. Per fotostrookje kan je liefst 3 foto’s nemen. Plezier gegarandeerd!

Deel ons op Sociale Media!

Deel gerust je leukste foto’s en video’s op facebook of instagram. Vergeet ons niet te taggen (bijvoorbeeld op instagram via @konsoleo) en maak zeker gebruik van de #SoleoScheids. Zo pikken we je foto’s sneller op, en kunnen we ze op onze beurt verder sharen.

Delen delen delen is de boodschap! Laat iedereen zien hoe plezant het wel is bij onze Soleo!

Soleo shuttle busjes

Bij je inschrijving heb je kunnen aanvinken of je gebruik wenst te maken van de kosteloze shuttle naar huis. U komt tot bij ons, onze busjes brengen jou en je eventuele gezelschap naar het opgegeven adres. Gezien het grote succes, zowat de helft van het aantal ingeschreven gaat met een busje naar huis, rekenen we op ieders begrip indien een busje even op zich laat wachten. Veiligheid primeert, haast en spoed zijn zelden goed. Een eventuele taxi is er immers ook niet binnen de 5 minuten van zodra je hem belt… .

De busjes gaan enkel en alleen op volle capaciteit uitrijden, wanneer je wenst door te gaan tracht in eerste instantie om met mensen uit je omgeving af te spreken, des te gezelliger wordt het in het busje! De shuttle kan op die manier één bepaalde richting uit, zodat het sneller terug in Nijlen is voor andere gegadigden.

Er zullen twee busjes ter beschikking zijn. We rekenen erop dat iedereen het nodige respect opbrengt voor onze chauffeurs, zij offeren zich op om jullie veilig thuis te brengen. Hou de busjes ook proper, de schoonmaakkosten worden achteraf doorgerekend indien nodig!

Wens je nog een wijziging door te voeren aan je afzetadres, dan kan u dit per mail melden via secretariaat@ksoleo.be. Ook indien u toch geen gebruik wenst te maken van de shuttle horen we dit graag vooraf om organisatorische redenen.

Kom je met het openbaar vervoer?

Het station van Nijlen ligt op ongeveer 8 minuten wandelen (600 meter).
Aan de halte Nijlen kerk (280 meter) komen de verbindingen 150 – 151 – 152 – 943 langs.

Zoek zeker tijdig de route op indien je met openbaar vervoer komt.

Feestzaal Familia heeft een ruime parking en is gelegen in de Nonnenstraat 47, 2560 Nijlen

Tot vrijdag in de Familia …

We kijken er enorm naar uit!