Kringnieuws: lidgeld tijdig betalen, drankkaart cadeau!

Lidgeld tijdig betaald = surprise! 
Op 1 juli 2021 is het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan. Ook onze vriendenkring is een nieuw seizoen ingeslagen en dat betekend dat het weer tijd is om het lidgeld in orde te brengen.

Deze blijft onveranderd ten opzichte van de voorbije jaren en bedraagt nog steeds €25. Deze bijdrage mag gestort worden op onze rekeningnummer:  BE65 4138 1602 6196 met de vermelding van uw naam en lidgeld in de mededeling.

Wie zijn lidgeld voor 1 augustus 2021 in orde maakt, krijgt er van onze kring een drankenkaart ter waarde van €20 bovenop. Deze drankenkaart kan uitsluitend gebruikt worden op de ledenvergaderingen in De Komeet, of op activiteiten waar de drank in eigen beheer is (zoals onze tornooien). Deze kaart zal uit 20 vakjes ter waarde van €1 bestaan, voorzien zijn van uw naam en terug te vinden zijn in uw omslag van documenten. Zij die de documenten elders ontvangen of geen actief scheidsrechter meer zijn kunnen deze afhalen op onze ledenvergaderingen in De Komeet.

Wist je dat je trouwens een deel of zelfs het volledige lidmaatschap kan terugkrijgen van je ziekenfonds? Elk ziekenfonds bied immers  jaarlijks een tussenkomst in uw sportactiviteiten. Op onze website hebben we deze documenten geplaatst op de lidmaatschapspagina, u print het uit, vult het in, laat het ons aanvullen op een ledenvergadering en bezorgt het nadien aan uw ziekenfonds. Belangrijk is dat u de datum van betaling door ons laat invullen, aangezien de registratiedatum vaak anders is als de stortingsdatum, ziekenfondsen doen steekproeven en kijken deze data immers na. Doe dit uitsluitend op onze ledenvergaderingen, dan voorzien we telkens ook onze stempel en maken we het document volledig ter plaatse.

Leuke nieuwigheden
Het nieuwe bestuur is na de Algemene Vergadering aan de slag gegaan en heeft alvast niet stil gezeten. We hebben enkele leuke ideeën in petto, waar we voor u hier toch al een klein tipje van de sluier oplichten.

Onze maandelijkse ledenvergaderingen worden dé place to be. Naast het traditionele officiële gedeelte gaan we trachten om nog iets extra te voorzien om het geheel nog wat op te smukken. Van videobeelden, een leuke activiteit tot een interessante gastspreker. Daarnaast werd besloten om in De Komeet de drankprijzen dit seizoen te verlagen naar €1 en €2. We voorzien telkens ook een snack om de magen te vullen.  Dit alles zal het gezellig samenzijn extra in de verf zetten.

De voorbije maanden kwam er regelmatig de vraag wanneer er iets nieuws uitgebracht zou worden van kledij.  Ook daaraan werken we zodat u een keuze kan maken uit onze voorgestelde kledinglijn en bestellen wat u wenst. Als fier lid ben je dan een geweldig ambassadeur van de kring overal ten velde, en zijn we allemaal samen herkenbaar als dé Soleo.

Hier kan je ook onze kalender voor het nieuwe seizoen terugvinden. Data zijn natuurlijk steeds onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Op onze website erken we de kalender bij iedere wijziging zo snel mogelijk bij.

Reserveer vrijdag 20 augustus alvast in je kalender voor onze eerste ledenvergadering. Alle informatie daaromtrent volgt eerstdaags.