AV met weekje verplaatst naar 28/5

Onze Algemene Vergadering, voorzien op vrijdag 21 mei 2021, is om organisatorische redenen met een weekje verplaatst naar vrijdag 28 mei 2021. Zo hebben kandidaat bestuursleden nog enkele dagen extra om hun kandidatuur over te maken conform de statutaire bepalingen. 

De vergadering zal digitaal doorgaan, en onze effectieve leden zullen net als vorig jaar digitaal hun stemmen kunnen overmaken in het kader van de verkiezing van het bestuur. Enkele bestuurders zijn herverkiesbaar, en ook enkele nieuwe kandidaten zullen hun opwachting maken. Het bestuur is enorm verheugd te mogen vaststellen dat er enkele “nieuwe” gezichten zich willen engageren en danken hen alvast ook via deze weg voor hun bereidwilligheid om de toekomst van onze Soleo mee vorm te geven.

We houden jullie natuurlijk verder op de hoogte.