Ledenvergadering verplaatst van 29/1 naar 05/02

Onze 5e ledenvergadering voorzien voor vrijdag 29 januari 2021 is met een weekje verplaatst. Onze Boomse collega’s hadden met Nathan Verboomen een open vergadering voorzien die door iedereen die wilde bijgewoond kon worden op donderdag 28 januari, aangezien Nathan een aanduiding ontving werd hun meeting met een dagje verplaatst.

Om niet in concurrentie te treden met onze collega’s, en aangezien heel wat leden deze bijeenkomst al hadden ingevuld in hun kalender, verplaatsen we onze vergadering met een weekje. Nieuwe datum voor onze ledevergadering: 5 februari 2021 te 20u00.

Wie morgen de vergadering van de KBSV wenst bij te wonen met gastspreker Nathan Verboomen, kan de link hiertoe verkrijgen via het secretariaat van Boom:  secretariaat@kbsv.be of neem met ons contact op dan helpen wij jullie ook voort.