Een terugblik op een fantastische Spaghetti Delivery

Onze Spaghetti Delivery zit erop. In deze uitzonderlijke tijden kon Kon. Soleo rekenen op een fantastisch team om deze activiteit tot een goed einde te brengen. Wekenlange voorbereiding met als kers op de taart een vlekkeloos verlopen levering aan huis. 162 maaltijden, 54 bezorgadressen. Het zijn indrukwekkende cijfers.

Jullie stuurden massaal foto’s en video’s door, blijf dit zeker doen en deel gerust ook in de toekomst al je foto’s op Sociale Media met de #SoleoScheids. Onderaan dit bericht kan u een compilatievideo bekijken met de leukste beelden. 

Van in de keuken tot achter het stuur. Dankzij vele helpende handen hebben we van deze activiteit een bijzonder geslaagd event gemaakt. We kunnen onze vrijwiligers niet hard genoeg bedanken. WAUW, WAUW en nog eens WAUW! 

Jullie maakten enorm veel mond aan mond reclame en ook vanuit andere vriendenkringen zagen we heel wat bestellingen binnenlopen voor onze Spaghetti Delivery. We zetten graag onze topverkoopster in de spotlights. Gwenda Gaublomme zorgde met 25 maaltijden voor een wel héél uitzonderlijke prestatie. Namens Kon. Soleo nen hele dikke merci en daar hoorde zo vonden wij een gepast geschenkje bij.