Vergadering mondt uit in spontane inkijk in het betaald voetbal

Spectaculair kringnieuws viel er op onze ledenvergadering niet te rapen, nogal moeilijk in tijden waar het voetbal stil ligt, maar wie de moeite deed om in te bellen kwam allesbehalve bedrogen uit. 32 leden vonden overigens de weg naar de digitale bijeenkomst. Het bestuur keek al even vooruit naar de Spaghetti Delivery, met 162 bestellingen nu al een fenomenaal resultaat, als straks de bestellingen nog vlekkeloos tot bij de 54 adressen raken, mag de spreekwoordelijke kers op de taart geplaatst worden. Daartegenover kondigde het bestuur al wel aan dat 8 januari 2021, de dag waarop onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie gepland stond, alvast van de kalender mag gehaald worden. Van zodra het kan, wil het bestuur wel een passende vervangactiviteit in elkaar boksen.

Na de gewestelijke cursus vloeide de vragenronde vrij verassend uit in een fantastische en spontane uiteenzetting van Dirk Gilon. Dirk, die al jaren vaste waarde is in onze eerste klasse, gaf een leuke inkijk in zijn leven op het hoogste niveau van ons land. Enorm leuke presentatie van onze Soleotrots uit de Jupiler Pro League. Dikke merci Dirk!

En zo naderde de klok van middernacht nog voor het praatcafé kon gestart worden. Alweer een leuke vergadering, we maken nu al afspraak voor onze 4e ledenvergadering op vrijdag 11 december 2020. Ook die zullen we trachten op een leuke manier in te vullen.