Wauw, de teller loopt al op tot 133 maaltijden!

Wauw! Fantastisch. De bestellingen voor onze Spaghetti Delivery kwamen de afgelopen dagen massaal binnen. Onze teller staat intussen op liefst 133 maaltijden. We mogen intussen spreken van een behoorlijk succesvolle activiteit, weliswaar in jullie eigen kot deze keer. 

Zo’n 59% van alle bestelde maaltijden zijn geplaatst door onze leden. Onze fantastische leden zorgden ook voor heel wat mond aan mondreclame en overtuigden familie en vrienden om ook in te schrijven. Waarvoor we jullie niet genoeg kunnen bedanken! Ook vanuit andere vriendenkringen is er een mooie respons! Onze bestellingen blijven nog even open, het is evenwel niet uitgesloten dat we de inschrijvingen – die normaal kunnen geplaatst worden tot eind deze week – door het enorme succes vroeger gaan moeten afronden.

Aarzel dus niet langer en plaats vandaag nog jouw bestelling. Op zaterdag 21 november 2020 zal Kon. Soleo in de namiddag alles netjes aan huis afleveren.  

 BESTEL NU