Spaghetti delivery zaterdag 21 november 2020

Ons spaghettifestijn in 2019 was voor herhaling vatbaar. Helaas is dergelijk festijn organiseren in coronatijden geen sinecure en zou het onze kring opzadelen met een heleboel extra kosten. Om onze overheerlijke spaghetti toch richting uw spijsverteringsstelsel te krijgen, hebben we een delivery menu in elkaar gestoken. Zo kan ons eetfestijn toch, zij het in een iet wat andere vorm, doorgaan.

We brengen de menu tot bij jullie in de buurt voor afhaal, of gewoon bij jullie thuis. Zo kunnen jullie in eigen bubbel toch genieten van een heerlijke maaltijd en tegelijk onze kring steunen. Wie niet zo gek is op spaghetti kan als alternatief ook kiezen voor vol-au-vent. Voor onze vegetarische vrienden is er een veggie saus voorzien, vermeld dit in de bestelling. Samen met een soep en een dessert komt u zeker niets te kort.

Optioneel kan u nog kiezen om een fles wijn of cava toe te voegen aan uw bestelling.

DELIVERY MENU (€20 pp – kids €12) 
Soep van de dag
Spaghetti of vol-au-vent
Dessert  Adres: (vereist)

  Levering
  Een afhaalpunt zal worden voorzien in Wommelgem en Lier, levering aan huis zal plaatsvinden tussen 14u en 19u naargelang het aantal inschrijvingen. 

  Uw keuze:

  Maak uw keuze van menu (incl. soep en dessert):
  MENU spaghetti (€20)
  KINDERMENU spaghetti (€12)
  MENU vol-au-vent (€20)

  KINDERMENU vol-au-vent (€12)

  Extraatjes:
  Witte wijn (€10 per fles)
  Rode wijn (€10 per fles)
  Rosé wijn (€10 per fles)
  Cava (€10 per fles)

  Veggie spaghetti? Specifieer hier het aantal porties:
  Indien VEGGIE spaghetti, graag aantal specifiëren

  Totaalbedrag:

  Gelieve dit bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE65 4138 1602 6196 van Kon. Soleo VZW, met vermelding van uw naam en spaghetti in de mededeling. Pas wanneer het bedrag is toegekomen op de rekening zal uw bestelling geregistreerd worden.