Overlijden Dirk Peeters

Onze vriendenkring heeft de droeve plicht u het overlijden te melden van ons lid en vriend Dirk Peeters. Geboren op 30 juli 1963 en overleden op woensdag 23 september 2020.

Dirk diende in oktober 2019 met enorm veel pijn in het hart om medische redenen een punt te zetten achter zijn scheidsrechterscarrière, maar lid blijven van onze vereniging daar stond hij op. Zijn focus diende hij voor even te verleggen naar het gevecht tegen een veel te kwade ziekte, maar nadien wilde hij maar wat graag terugkeren naar het voetbal of de arbitrage.

De steun die Dirk mocht ontvangen vanuit Soleohoek deed hem enorm deugd. Een van de laatste mailtjes aan ons secretariaat eindigde hij met: “Graag wil ik SOLEO bedanken voor de jaren van vriendschap en steun. Jullie zijn toppers!!” Nee Dirk, jij bent een topper! 

Kon. Soleo biedt de familie en vrienden van Dirk haar diepste blijken van medeleven aan.

Online condoleren is mogelijk via deze link