Ledenvergadering #1 op vrijdag 18/09 VERPLICHTE REGISTRATIE!

Kon. Soleo zal zijn eerste ledenvergadering post corona houden op vrijdag 18 september 2020. Na de traditionele vergadering worden de videobeelden met de instructies vertoond. Onze gadgets met onze fancy mondmaskers zijn uiteraard aanwezig. We doen ons uiterste best om opnieuw een vergadering te kunnen organiseren en rekenen op jullie begrip en medewerking. Volg de instructies nauwgezet op. Hou voldoende afstand van elkaar, draag een mondmasker tot u neerzit en verplicht zittende consumatie aan tafel, dus niet “aan de toog”. Stel Kon. Soleo en de stad Lier alvast niet teleur. 

Wie de vergadering wenst bij te wonen dient zich verplicht online te registreren. Er zijn slechts een beperkt aantal gasten toegelaten en vol = vol, eerst is eerst. Is het maximum aantal gasten bereikt, dan nemen we persoonlijk met u contact op indien we het formulier niet tijdig hebben kunnen afsluiten. 

Wie enkel zijn documenten wenst af te halen zonder de vergadering bij te wonen, meld zich niet aan via dit formulier, maar stuurt enkel een mailtje naar secretariaat@ksoleo.be zodat we uw documenten kunnen klaar leggen en zo houd u een plaatsje vrij voor iemand anders. Het afhalen kan enkel tussen 19u15 en 19u45. Leden die de vergadering bijwonen en hun documenten nog dienen af te halen, krijgen deze gedurende de vergadering aan tafel. Breng zelf schrijfgerief mee!! 

↓↓↓↓↓↓↓↓↓     REGISTREER HIER     ↓↓↓↓↓↓↓↓↓

   


  Onderstaande vakjes zijn verplicht aan te kruisen indien u de vergadering wil bijwonen!
  Met het invullen van dit formulier ga ik akkoord met de gegevensverwerking onder artikel 6, c van de GDPR en het relevante Ministerieel Besluit.

  Ik verklaar dat deze ingevoerde gegevens correct zijn en ik de maatregelen ter plaatse strikt zal opvolgen .

  De Nationale Veiligheidsraad heeft op 23 juli 2020 beslist dat horecazaken de aanwezigheid van hun gasten moeten noteren. Dit komt er niet zomaar: de COVID-19 pandemie woedt opnieuw in volle hevigheid, en dit is slechts één van de maatregelen genomen om jou, je familie, vrienden en de andere bezoekers beter te kunnen beschermen. Jouw en hun gezondheid staat op nummer één!

  Wat gebeurt er met je gegevens?

  We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. We verwerken de gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. We houden je gegevens nog bij in een gesloten envelop voor een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden vernietigd. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.