Kon. Soleo lanceert haar eigen mondmasker !

dit is een ontwerp, het finaal product kan lichtjes afwijken

Koninklijke Soleo wil graag haar steentje bijdragen in de strijd om het buitenspel zetten van het Coronavirus. Mondmaskers zijn een belangrijk item geworden en zullen nog lange tijd noodzakelijk blijven op specifieke plaatsen. Ook in het protocol “Arbitrage” zijn ze opgenomen in specifieke gevallen.

Omdat we al onze leden graag zien, en ieders gezondheid een absolute prioriteit is, heeft het bestuur besloten om mondmaskers te laten maken van de kring. Zo bent u niet alleen beter beschermd, u bent ook meteen onze perfecte ambassadeur. 

En al onze leden kunnen er zelfs volledig gratis eentje bekomen. Hiervoor hoef je alleen maar je lidgeld te betalen voor onze Algemene Vergadering die in de tweede helft van augustus zal plaatsvinden. De exacte datum volgt eerstdaags. Vervolgens kan je je gratis mondmasker afhalen op onze Algemene Vergadering of uiterlijk op de ledenvergadering van september.

Door je lidgeld te betalen reserveren we meteen je mondmasker. Na de vergadering van september is het niet meer mogelijk om een gratis exemplaar te bekomen, de gereserveerde maskers gaan dan mee in de vrije verkoop. Onze leden die dat wensen kunnen in augustus al bijkomende maskers aanschaffen en dit zolang de voorraad strekt; kostprijs: €5.

Wees fier op je kring … draag het met trots en deel het met fierheid op sociale media met de #SoleoScheids

Lidgeld 2020-2021 : € 25
te storten via BE65 4138 1602 6196 met in de opmerkingen “Lidgeld + naam

Specificaties betreffende het mondmasker:
Nota: Het zijn dezelfde maskers die verschillende clubs uit de hoogste voetbalregionen (KV Mechelen, Zulte Waregem, Beerschot, …) ook lanceerden. 

Materiaal Buitenzijde: hoogwaardig, waterafstotend polyester
Binnenzijde: 100% katoen (interlock) waardoor een externe filter overbodig is
Gebruik  Herbruikbaar
Aantal lagen 2-lagig
Afmetingen 180 x 90 mm
Bevestigingssysteem  Elastiek (achter de oren)
Gram/m2 Katoen: 230 gr/m2 Polyester: 60 gr/m2
Dichtheid weefsel  Gecertificeerd materiaal
Adembaarheid  Gecertificeerd materiaal
Wasbaarheid  Minstens 30 wasbeurten 60°C (conform de richtlijnen van de Belgische overheid
Certificaties  Europees gecertificeerd polyester en katoen
OPGELET: Dit zijn geen medische mondmaskers. De mondmaskers zijn in geen geval een 100% garantie tegen het coronavirus. Het is belangrijk dat u alle maatregelen van de overheid goed blijft opvolgen.