Onze nieuwe leden doen het prima!

In het Sportleven van deze week verscheen het verslag van de zitting van het Bureau Arbitrage van maandag 2 maart jl. Zoals gewoonlijk bevat dit verslag ook enkele promoties. De promoties van onze leden worden op onze site al geruimere tijd bijgehouden op een aparte pagina, die je kan terugvinden op de HOME pagina.  Kon. Soleo is bijzonder fier dat twee van haar leden, notabene beginnende scheidsrechters van de lichting september/oktober 2019, meteen promotie hebben gemaakt naar J4 en bijkomend worden opgenomen in de coachingsgroep van het voormiddagkader.

Bruce Brouwers (21 jaar) (foto) en Kobe De Keyser (16 jaar) een dikke proficiat en veel succes!

Kon. Soleo maakt er een erezaak van om onze nieuwe collega’s goed te omringen. De lichting van oktober leverde ons 5 nieuwe collega’s op. De peters werden zorgvuldig uitgekozen en ingepland, om onze nieuwe collega’s zo goed als mogelijk te begeleiden. Geen peterschap was ons teveel, onze jongste van de nieuwkomers hebben we zelfs extra begeleid met in totaal 5 peterschappen.

Dat drie van hen meteen kunnen doorstromen naar de categorie J4 stemt ons zeker tevreden en motiveert ons des te meer om ons werk verder te zetten. Wim Bruynseels (51 jaar) promoveerde vorige maand al naar J4, Jamie Baeten (15 jaar) en Thomas Mariën (17 jaar) wachten nog op hun formatie, maar ook daar hebben we alvast alle vertrouwen in.

Soleo slaagde erin om alle wedstrijden te kunnen bemannen en wenst via deze weg al haar peters én meter te bedanken voor hun inzet op de velden. Deze promoties zijn mede dankzij jullie inzet tot stand gekomen, nen hele dikke merci!