Ga jij ook mee naar de Nørhalne cup?

Binnen enkele weken ( 21 tot 23 mei) vindt opnieuw de prestigieuze Nørhalne Cup plaats. Ondertussen viert onze vaste buitenlandse partner voor tornooien REFEX zijn 20e verjaardag. Ook dit jaar maken heel wat van onze leden en bevriende collega’s uit de provincie samen de trip richting het noorden van het prachtige en gastvrije Denemarken, om met meer dan 200 buitenlandse collega’s het tornooi in goede banen te leiden.

Dit jaar zullen er, buiten de 300 Deense ploegen, ook een groot aantal buitenlandse Elite-ploegen actief zijn. Het tornooi verwelkomt onder andere Warta Poznań (PL), Hertha Berlijn (DE), FC Groningen (NL), Grasshoppers (ZWI) en Hull City (GBR).

Wil je er ook bij zijn? Heb je zin in een buitenlands avontuur die je nooit zal vergeten? Doe je mee aan het ‘Memories for life’- verhaal? Contacteer ons via refex@ksoleo.be, en wees samen met Soleo, KKSVHo, KMSV en KAVVV dit jaar ‘a part of the game’! > hebben over Refex ook een pagina toegevoegd in het keuzemenu bovenaan.