Echtgenote Franky Omloop overleden

Onze vriendenkring vernam afgelopen weekend met veel droefheid het overlijden van Marleen Van de Kerckhoven, de echtgenote van ons lid Franky Omloop. Ondanks al haar levenslust en wilskracht heeft ze haar strijd tegen een veel te kwade ziekte moeten opgeven. 

In de periode van het Soleo banket in 2019 ving Marleen met veel moed de strijd aan. Dankbaar voor de vele steun die ze vanuit Soleo hoek mocht ontvangen werden onze leden bij de start van dit seizoen nog getrakteerd door Franky en Marleen op een lekkere snack na de eerste ledenvergadering. 

De laatste maanden volgde het minder goede nieuws zich in sneltempo op en bleek de strijd met ongelijke wapens niet te winnen. Zelfs toen we in het UZ Leuven op bezoek waren eerder deze maand, bleef ze ondanks al die nare berichten strijdlustig. Zondagmorgen sliep Marleen, verlost van alle pijn, zachtjes in. 

Het bestuur van Kon. Soleo en alle leden leven mee met Franky en de hele familie. We bieden hen onze diepste blijken van medeleven aan. 

De afscheidsplechtigheid rond de urne, die plaatsvindt in uitvaartaula Verstappen, Diestseweg 58 te Geel, zal doorgaan op vrijdag 31 januari 2020 om 14 uur.
Samenkomst in de aula vanaf 13.45 uur.