Nieuwe bondskaarten zien bruin

De bondskaarten hebben komend seizoen een donkerder kleurtje, meerbepaald bruin. Onze leden die nog actief zijn krijgen hun nieuwe kaart via onze vriendenkring die voorziet in de afhaling hiervan.

Onze niet meer actieve scheidsrechters krijgen deze thuis toegestuurd door de KBVB, wenst u eventueel hulp bij het aanvragen hiervan dan kan u steeds bij ons terecht. In principe krijgen zij deze automatisch doorgestuurd. De eerste keer dient deze aangevraagd te worden via een speciale aanvraagpagina. Mochten de oud-bondsleden hun kaart nog niet ontvangen hebben, kunnen zij steeds contact opnemen met secretariaat@ksoleo.be en dan helpen we jullie daar verder.

We verwachten de nieuwe kaarten voor onze actieve leden en de bijhorende documenten zoals gebruikelijk aan het einde van deze maand. Van zodra we ze kunnen uitleveren laten we een seintje met de mogelijke data.