Enkele korte berichten op een rijtje

Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan op 1 juli 2018. Een nieuw seizoen waarin we hopen dat ieders verwachtingen en ambities mogen en kunnen worden ingelost. De eerste oefenwedstrijden zijn reeds de revue gepasseerd en ook onze vriendenkring kan er weer tegenaan gaan. 

LIDGELD 2018-2019

Het lidgeld blijft ook dit seizoen ongewijzigd. Met andere woorden voor 25 euro blijft u lid van uw favoriete vriendenkring. Dit kan zeer eenvoudig door 25 euro over te schrijven op ons rekeningnummer: BE65 4138 1602 6196.

Vergeet bij de mededeling zeker volgende vermelding niet: “Lidgeld + NAAM”. Zo kunnen we je lidmaatschap het snelst registreren.

We communiceren met onze leden regelmatig  via SMS en E-mail. Krijgt u onze mailtjes toe? Prima! Krijg je ze niet? Kijk dan even uw spam box na en voeg ons zeker toe aan uw veilige afzenders. Om er zeker van te zijn dat iedereen onze berichten blijft ontvangen, is het van groot belang dat we nog over uw juiste gegevens beschikken. Mogen we daarom IEDEREEN vragen om VOLGEND FORMULIER in te vullen en dan vergelijken we de nieuwe met de oude gegevens en passen dan aan waar nodig.

JEUGDTORNOOI 2018

Op zaterdag en zondag 18 en 19 augustus gaat ons jaarlijks jeugdtornooi door. Mogen we iedereen die wenst te komen helpen, zij het om te fluiten of de handen uit de mouwen te steken, oproepen om tijdig zijn verlof in te dienen via e-kickoff? We rekenen dat weekend op ieders hulp, late afmeldingen komen onze werking dan zeker niet ten goede. Alvast bedankt!

SALDOCURSUS

Op maandag 3 september 2018 om 20u00 organiseert Soleo zijn eerste van de drie gewestelijke cursussen. De eerste is traditioneel de belangrijkste met de wijzigingen aan de reglementen en indien reeds beschikbaar de uitreiking van de nieuwe scheidsrechtersdocumenten voor onze leden wiens lidgeld vorig seizoen in orde was. Een datum om nu al aan te stippen, ook het namiddagkader is van harte welkom. 

KALENDER

Onze kalender voor 2018-2019 is geschetst en kan ten allen tijde teruggevonden worden bovenaan via KALENDER.

Onze ledenvergaderingen zijn ingepland en via de kalender verneem je ook wanneer ons weekend, banket etc etc zullen doorgaan. Alle data natuurlijk onder voorbehoud van wijzigingen die zich later op het seizoen eventueel zouden opdringen. Wil je er elke ledenvergadering bijzijn? Dan kan je nu al deze data invoeren in je e-kickoff zodat je zeker geen aanduiding krijgt!

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website en krijg een melding als er een nieuw bericht is geplaatst. Schrijf u in voor deze nieuwsmeldingen door volgend formulier in te vullen: