Twee zeges en een gelijkspel voor Soleo

De tweede editie van het zaalvoetbaltornooi van Referees United was een voltreffer. Soleo moest als eerste meteen de zaal in tegen de titelhouder Mechelen. De motor van Soleo bleek nog niet op volle toeren maar bood wel knap weerwerk tegen de jonge Maneblussers. 

De scherpte voor doel werd gevonden in de tweede wedstrijd, Mol werd met 0-2 verslagen. Vlak voor het middagmaal werd er nog twee keer gesjot, het leverde geen punten op hoewel Soleo het toch niet onaardig deed. De nipte nederlaag tegen Hasselt Sint-Truiden had evengoed kunnen resulteren in een overwinning. 

Met  een bord spaghetti, warme soep of een croque in de kiezen werden de nodige krachten opgedaan en verloren werd er vervolgens niet meer. In een spannende derby tegen onze goede vrienden van Herentals werden de puntjes netjes verdeeld. Het sluitstuk van Herentals speelde zich absoluut in de kijker en pakte werkelijk alles. Zeker drie-vier gemaakte doelpunten werden onschadelijk gemaakt. Dit noemen ze pieken op het juiste moment zeker? Een zege had verdiend geweest, maar geen haan die daar naar kraaide. Het was voor Herentals meteen het eerste puntje van de dag. 

                                                                                                        Soleo en Herentals samen op de foto

De wedstrijd tegen Turnhout won Soleo verdiend, al was het nagelbijten tot op het einde om de drie puntjes bij te schrijven. 

En zo parkeert Soleo zich mooi op een gedeelde derde plaats in deze sterke poule. Al was de vriendschap naast het terrein ongetwijfeld het meest amusante. 

Voor Soleo speelden: Jérémy Schlenker, Steven Bologne, Jakub Stefanski, Laurens Thomas, Geert Meuldermans, Tom Wagemans, Jari Van Vliet, David Van Loo en Dylan Paenen (afgevaardigde: Gwenda Gaublomme)

We maken van de gelegenheid ook gebruik om onze leden te bedanken die doorheen de dag de ploeg zijn komen steunen. Soleo zag zich prima vertegenwoordigd zowel op als naast het veld. Bedankt! 

Soleo – Mechelen 0-2
Mol – Soleo 0-2
Hasselt Sint Truiden – Soleo 2-1
Soleo – Antwerpen 0-5
Soleo – Herentals 0-0
Soleo – Turnhout 2-1