Algemene afgelasting tot 18/12, Soleo gaat nog even door …

De winterstop gaat omwille van de vroege eerste winterprik een weekje eerder dan voorzien van start. Door de hevige sneeuwval werd er wijselijk besloten om de velden in alle rust te laten bekomen. Alle wedstrijden zijn alvast afgelast tot 18 december. De vroege algemene afgelasting zorgt ervoor dat eenieder zijn weekend alvast op tijd kan gaan inplannen. 

Vergeet evenwel niet dat voor Soleo de winterstop nog niet ingaat. We zien jullie graag op onze volgende ledenvergadering en roepen tegelijk iedereen op om deel te nemen als voetballer of supporter bij het tornooi van Referees United.  

Kalender deze maand: 
22.12.2017 om 20u00 Ledenvergadering #5 @ De Komeet
met het bezoek van Kurt Ghielens vanuit het Bureau Arbitrage

30.12.2017 Zaalvoetbaltornooi Referees United
lees meer via: http://ksoleo.be/2017/11/07/zaalvoetbaltornooi-referees-united/ 

Het Provinciaal Comité heeft beslist om voor de periode van woensdag 13 december 2017 tot en met maandag 18 december 2017, over te gaan tot een algemene afgelasting van de volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk):

Eerste elftallen heren en vrouwen
Reserven 
Jeugd

Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.