Saldocursus doet De Komeet aardig vollopen

Soleo verwelkomde maandagavond meer dan 70 scheidsrechters voor de nieuwe richtlijnen en reglementen van dit seizoen. Voor de scheidsrechters uit het voormiddagkader betreft het een verplichte cursus, deze uit het namiddagkader hebben deze informatie reeds meegekregen op de dag van de fysieke testen in Tongerlo. Toch waren ook heel wat van hen aanwezig, om de verkregen informatie aldaar extra aan te scherpen.

De cursus en bijhorende beelden zorgden alvast voor een leuke interactie tussen de aanwezigen en de cursusgevers wat de leerstof toch aangenamer te verteren maakte.

De scheidsrechtersdocumenten werden aan de inkom uitgedeeld, zo blijven er slechts nog een beperkt aantal over die op onze ledenvergadering van 22 september opnieuw zullen worden aangeboden.

Hebt u de cursus niet kunnen bijwonen als voormiddagscheidsrechter, dan dient u deze in een ander gewest te volgen (zie lijst op e-kickoff). Het niet volgen van deze cursus heeft gevolgen voor uw aanduidingen!