OPGELET! Hieruit komen de theoretische vragen wél zaterdag!

Zaterdag vinden in Tongerlo de jaarlijkse fysieke en theoretische testen plaats. Wat het theoretische luik betreft, waren er de afgelopen weken heel wat onduidelijkheden, mede door de circulerende onofficiële vernieuwde 150 vragen. Soleo deed navraag en verkreeg een duidelijk antwoord.

Op onze ledenvergadering van vorige week vrijdag had u het al meegekregen, maar ook voor alle andere leden verduidelijken wij het graag.

De 150 vragen waren enkele jaren geleden dé te kennen leerstof. Deze waren echter gezien de vele reglementswijzigingen niet meer up-to-date. Van de 150 vragen en antwoorden zijn er al verschillende nieuwe versies (met fouten) terug te vinden op het internet… en onlangs hebben de vriendenkringen van West-Vlaanderen een update hiervan gedaan, maar deze is niet afgetekend door Kris Bellon (hij was wel destijds één van de initiatiefnemers, doch niet meer dan dat). Dit document is dus zeker geen officiële uitgave.

Waar kan men de te kennen leerstof dan wel terug vinden? In de documenten die u meekreeg vorig seizoen (OPGELET!! de versie van 2016-2017!). Helemaal onderaan kan u een handige tabel terugvinden betreffende de spelhervattingen, als je dit al kent ben je een hele stap verder!