Nieuws

Korte Soleoberichten

PROFICIAT ! – Eerder gaven we al mee dat ons bestuurslid Jérémy Schlenker promoveert naar derde klasse. Maar er zijn nog heel wat gelukkigen binnen onze kring. Zo vernamen we ook dat Ruben Wyns (foto) zijn kans zal krijgen in tweede klasse volgend seizoen. Proficiat! 

In Sportleven van 20 mei jl. werden nog promoties binnen onze provincie meegedeeld en waar volgende Soleo-leden in de prijzen vielen: 

Categorie 7B2 naar 7B1 
Malevé Steve
Van Lierde Wim

Categorie 7B3 naar 7B2 
Geeraert Koen
Masselus Benny
Ruyts Kevin
Steegmans Arno

Onze voorzitter reageerde uitermate tevreden op deze heugelijke berichten: “Is het toeval dat we ook dit jaar weer iemand van onze kring naar nationale zien gaan? Of diegene die er al zijn hun inzet beloond zien en hun kansen benutten om nog hoger te raken? Ik ben ervan overtuigd dat dit niet het geval is. Het feit dat we over een ploeg opleiders beschikken die nooit maar dan ook nooit te beroerd zijn om klaar te staan voor onze leden zal hier zeker niet vreemd aan zijn”, aldus Marc.

Proficiat aan alle gelukkigen!

LEDEN IN ACTIE – Onder het tabblad MEDIA kan u naast oa. het fotoalbum en de ledenbladen vanaf heden ook foto’s terugvinden van leden in actie. Rony Andries bezorgde ons heel wat foto’s van een wedstrijd waarin onze voorzitter Marc Leysen als scheidsrechter optrad en geassisteerd werd door Aviel Rappé en Frans Gordts. Daarnaast ook  beelden van Thomas Van Asch en Sven Osier. Hebt u nog foto’s? Aarzel niet om ze ons te bezorgen via webteam@ksoleo.be

BOWLING – Het voetbalseizoen mag dan wel achter ons liggen, we gaan met onze vriendenkring nog gezellig even door. Op vrijdag 19 juni organiseren we een bowlingavond. We starten de avond met een gezellig etentje en trekken dan de foutste schoenen aan om aan de bowling te beginnen.

In de prijs is inbegrepen; eten, bowling en drie consumpties. De deelnameprijs bedraagt 20 euro indien u kiest voor stoofvlees of vol-au-vent, en 15 euro indien u gaat voor de spaghetti.

Waar? Taverne Het Fort – Grote Puttingsbaan 2, 2560 Nijlen
Inschrijven: via het tabblad activiteiten bovenaan in het menu

VERGADERING VOORZITTERS EN PSC – Begin juni staat een vergadering gepland tussen de voorzitters van de vriendenkringen van onze provincie en waarbij de nieuwe voorzitter Jan Govaerts aanwezig zal zijn van het Bureau Arbitrage Antwerpen.

Tijdens deze vergadering zal als belangrijkste agendapunt de nieuwe structuur en werking worden toegelicht. Indien er vanuit de vriendenkringen specifieke vragen zijn, gelieve deze dan ten laatste 26 mei aan onze secretaris te melden via soleo.secretariaat@gmail.com . Zodat hij deze kan bundelen en doorzenden.

NIEUWS VAN ONZE LEDEN –Na twee jaar heropende het Liers Centrum voor Textiele Kunsten zijn exporuimte in de kapel van het Godshuis in de Begijnhofstraat 24.

BEKIJK HET ARTIKEL UIT HET NIEUWSBLAD

Frans Nieuwejaers licht het artikel even toe: “De mevrouw links op de foto is mevr. Scheffer. In het artikel is ook sprake  van een ‘schenking van het voormalige kantatelier De Bakker-Nevelstein’, hier moeten wij verwijzen naar de grootouders van ons lid Piet De Bakker.”