Refex

Koninklijke Soleo werkt al vele jaren samen met Refex; “REFeree EXchange”. 

Vandaag is REFEX een bedrijf dat is gevestigd in Duitsland maar oorspronkelijk heeft ze Deense wortels. Sinds 2000 biedt ze haar diensten aan in de organisatie van scheidsrechters op voornamelijk jeugdtornooien. Door het aanleveren en bemannen van scheidsrechters op wedstrijden is Refex een gegeerde partner geworden van vele tornooiorganisaties in het buitenland. Naast het inplannen en begeleiden van scheidsrechters, worden er ook observaties uitgevoerd zodat de beste refs het tot finalewedstrijden kunnen schoppen.

Op 13 november 2011 werd onze Frits Steegmans gevraagd om toe te treden tot de staff van deze organisatie. En dit nadat hij al een resem tornooien bijwoonde gaande van Denemarken tot in Amerika. Kandidaat scheidsrechters uit België, Nederland, Luxemburg of Frankrijk komen bij hem terecht, waarna hij deze administratief verder inschrijft voor de tornooien.

Start ook een avontuur in het buitenland en neem contact op met Frits. Hij zal je naar een geschikt tornooi leiden en je verder begeleiden daarnaartoe. 

Volgende tornooien waar België vertegenwoordigd zal zijn: 

21.05.2020
23.05.2020
Norhalne Cup 2020  
26.07.2020
01.08.2020
Norway Cup 2020