Nieuws

3de J-CURSUS (Lier-Herentals-Mechelen):

Maar liefst 75 jeugdscheidsrechters uit de regio’s Lier, Herentals en Mechelen vonden op maandagavond 04/03/2024 de weg naar de 3de Jeugdcursus.

Dirk Gilon – voorzitter K SOLEO VZW – was door Voetbal Vlaanderen aangeduid als lesgever, wat maakte dat dit voor hem een thuismatch was.

Het SCHEIDSRECHTERSVERSLAG stond tijdens deze cursus centraal.   Wanneer wel, wanneer niet, de 6W’s, … Allerlei tips en weetjes werden gelanceerd opdat onze jeugdscheidsrechters voortaan zouden weten hoe ze te werk moeten gaan en wat van hen verwacht wordt.

Na de pauze was spreektijd voorzien voor Ella De Vries.  Ella bracht een zeer interessante uitéénzetting over haar ervaringen als Offside-VAR op het WK Vrouwen in Australië & Nieuw-Zeeland.  Daarnaast deelde ze ook haar ervaringen en verhalen als AVAR in onze eigen Jupiler Pro League.  Puike prestatie !  Hoedje af !  Bedankt Ella dat je dit met ons wilde delen !

Tot slot een welgemeende “dank U” aan de vriendenkringen van Mechelen en Herentals welke mee hun schouders hebben gezet onder deze J-cursus  !