Nieuws

Dit was de 15de editie van de algemene Soleo Quiz.

Gedreven ploegen, een spannend slot & de laatste die soms ook de eerste zijn. 

In de kantine van KFC Nijlen was het afgelopen vrijdag zover : “De 15de editie van de Algemene Soleo Quiz”

Een 12-tal gemotiveerde ploegen zakte af naar Nijlen om daar hun algemene kennis te toetsen. Bijgestaan door een 15-tal vrijwilligers, konden we om stipt 20u de aftrap geven van de Quiz.

Het beloofde een spannende quiz te worden waarbij steeds verschillende ploegen over elkaar sprongen, …zoekend naar die eerste plek. Na ronde zeven (=drie ronden voor het einde) werd de laatste tussenstand opgegeven.  Wat bleek? Drie ploegen op “ex aequo”. Alles op alles zetten tijdens de laatste drie rondes was dus de boodschap. 

Zo gezegd, zo gedaan. Het bleeft spannend tot het einde !  Uiteindelijk werd de eerste plek gedeeld door 2 ploegen namelijk “KSVBK Futures” en “Het Lachend Kaksken”.  Door toepassing van het wedstrijdreglement werd “KSVBK Futures” als winnaar uitgeroepen.  Proficiat gewenst aan de winnaars! 

“Der is een gratis van aan de toog” kwam dan ook onder het motto ‘meedoen’ (lees: meedrinken), is belangrijker dan winnen.  Dit team eindigde laatste in de Quiz, maar ze werden de terechte winnaar van onze zuipbeker met meer dan 50 consumpties.  Hopelijk viel de kater al bij al wat mee

We kijken tevreden terug op deze editie en willen langs deze weg alle deelnemers, helpers en zuipers bedanken voor hun aanwezigheid. 

Tot volgend jaar!