Nieuws

Black Friday in De Komeet

Waar “De Komeet” enkele dagen eerder goed volliep (90 personen) ter gelegenheid van de gewestelijke Jeugdcursus, vonden op Black Friday “24/11/2023” slechts 25 leden de weg naar de ledenvergadering. De lijst met verontschuldigde leden was dan ook erg lang (18 leden). 

Nadat heel wat SOLEO-info werd gedeeld, gaf Dhr. Robert De Vos (als vervanger van Steven Bologne *** ) een uitéénzetting in naam van Voetbal Vlaanderen. 

Aansluitend werden 5 vragen gesteld in het kader van de Trofee Max Scheffer.  Na de pauze werd de vergadering getrakteerd op leuke inside-info van R. Antwerp FC. 

Onze gastspreker Mark Janssens (Players Administration RAFC) wist de vergadering ruim 75 min te boeien met heel wat leuke en interessante informatief.  Als kers op de taart kreeg elkéén een mooie warme rood/witte Antwerp-sjaal cadeau, waarvoor dank. 

Bedankt Mark, bedankt RAFC.

*** Steven Bologne is herstellend van een knie-operatie en wij wensen hem veel beterschap en een spoedig herstel toe.