Nieuws

Marc Van Craen nieuwe operationeel directeur Arbitrage

Op ons banket kreeg u het nieuws al luchtig verpakt mee naar huis, intussen staat de media er vol van. Onze Marc Van Craen geeft de scepter als voorzitter van Voetbal Vlaanderen door aan Jorg Keldermans. Na een termijn van vier jaar aan het hoofd van onze voetbal federatie waagt Marc zich aan een nieuwe stap. Na de grote hervormingen liep begin dit seizoen wel het een en ander wankel, het was Marc die zich engageerde om mee te ondersteunen en alzo de trein terug op de rails kreeg. 

Vanaf komend seizoen gaat Marc aan de slag als de nieuwe operationeel directeur Arbitrage van Voetbal Vlaanderen. Een tweetal weken geleden werden alle vriendenkringen uitgenodigd in Tubeke voor een meeting aangaande de toekomst onder de noemer; arbitrage 3.0. Men trekt uit het eerste seizoen na de hervormingen de nodige lessen en de rol van de vriendenkringen zal een belangrijke pijler worden in de toekomst. De voeling met de basis was dan wel zoek, eerherstel is wat dat betreft opkomst.

In Tubeke werden nog heel wat andere leuke nieuwigheden aangekondigd, daar komen we in de komende weken zeker eens op terug.